Domaine La Paternelle

Omschrijving Domaine La Paternelle

Het totale 'Domaine' bestaat uit een halve hectare grond. U vindt er een boomgaard, prachtige grote Essen die het zonlicht vriendelijk filteren, er zijn verschillende terrassen en ruimte genoeg voor kinderen om te spelen. Op Domaine La Parternelle staat de boerderij, een vriendelijk en zeer praktische zomerkeuken en een bijzonder romantisch zwembadje. Domaine La Paternelle is onderdeel van een klein gehucht 'Les Granges', waar 21 vaste bewoners leven naast de runderen, schapen en kippen. Aan de rand van het gehucht, via een pad te bereiken, ligt Domaine La Paternelle. Het uitzicht is weids en vrij en in de ochtend n avond kunt u de reen voorbij zien lopen.

Overzicht Domaine La PaternelleLa Paternelle = Het ouderlijk huis

'La Paternelle' (het ouderlijk huis) bestaat uit een woonkamer met keukeneiland, openhaard en tweepersoons slaapbank. Dit woonvertrek bevindt zich op de eerste verdieping. Het keukeneiland heeft een koelkast, vaatwasser, vijfpits gasfornuis met grote elektrische oven/gril. In het huisje zelf is een satelliet TV met Nederlandse zender en een DVD-speler .Tevens een stofzuiger, strijkijzer, strijkplank, wasmachine, koffiezetapparaat. Op dezelfde verdieping is de kinderkamer aanwezig. Een klein eenvoudig romantisch kamertje met een stapelbed. Op de begane grond bevindt zich de ouderlijke slaapkamer met tweepersoonsbed, WC, inloopdouche en wastafel.

Zomerkeuken
Direct naast 'La Paternelle' ligt een zomerkeuken. Voor deze zomerkeuken is een sfeervol overdekt terras aanwezig. Vanuit het terras ziet u het zwembadje. De zomerkeuken heeft een grote koelkast, drie grote industriele branders waar u alles op kunt koken wat u wilt. Een tweede WC, en alles is in de keuken aanwezig wat u nodig heeft. Onder de veranda staat een grote tafel onder met 8 stoelen.

De tuin
De tuin kent twee delen. Direct voor het het huis staat een flinke picknicktafel onder een grote Es. U kijkt uit over een lieflijk valeitje uit. Soms staan er koeien te grazen. En regelmatig ziet u grote roofvogels en spechten. Ook hebben we twee grote lounchebanke, strandstoelen en een flinke Fatboy hangmat. . U kunt heerlijk luieren. Links van het huis (westen) vindt u een boomgaard en een extra terras met tafel en stoelen. Een mooie plek voor het eind van de dag.

Zwembadje
Zwembad, (5 bij 5 meter) is prachtig ommuurd met doorkijk vanuit de veranda. Een grote houten deur kan het zwembad ook afsluiten. Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen.

Ligging
15 kilometer van de snelweg Limoges - Toulouse. Afslag 59. Aan rand van Les Granges (gehucht met 21 bewoners). Prachtig vrij uizicht. Intiem én ruim terrein (3/4 hectare). 80 km naar Toulouse, 30 kilometer van Montauban, 40 km naar Cahors en 50 km naar Albi. 1100 km vanaf Utrecht.